My Cutest Followers

HELP ME CLICK THIS (dah klik,bagitahu ok,nanti wani boleh balas balik)

Tuesday, August 16, 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah

Views


Dengan julung kalinya, first time aku nak join segmen..
kira yang sulung lah ni..
teringin nak join macam ni jugak?jom tengok BLOG ni (Anif Abdullah)..

Okayh, first dalam entry ni, dye nak nama and hobi masing-masing..
  1. Nama: Nur Syazwani Bt Mohd Ishak @ wanie
  2. Hobi: Melayari internet, memasak (tapi tak pandai sangat pun nak masak)
And then, nak tag takpa, taknak pun takpa..
So wanie tag korang semua yang baca entry ni okayh?(bangga la sikit) :face71:

Ha! itu aja..tak susah pun..So, apa lagi, jom pakat ramai join segmen ni..
Nanti bolehlah tingkatkan follower korang..tambah2 nak dekat raya..lagi happening!
Untuk yang mempunyai follower 500 ke bawah saje tawu..
macam wani ni..huhu..



Tarikh tutup penyertaan 22 OGOS 2011..
OK, itu sahaja..
Sekian, terima kasih..

P/S: Impikan blog yang pemes..

14 pengkritik:

ceq mas said...

yeay...geng kanada

AzatLazat said...

hai singgah dari segmen yang sama
dari group korea
jemput singgah ye

http://kederatmuda.blogspot.com/

Ariena Hisham said...

Salam. Saya datang dari Switzerland melawat awak & follow perkembangan blog awak sekali. Hihi. Jom follow blog saya pulak! And like blog saya ^^

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

sj said...

hai ... Salam Perkenalan ... Dari group kanada gak .... Selamat hari merdeka Raya... moh singgah blog Sj (^^)v

Gimi said...

xpe..lama2 jadi bukit..

hananishikido said...

coming from italy!!!

done following u!

sishannaryotoma.blogspot.com

jemput ziarah!!!

Nur Hanis said...

saya datang dari Jepun..follow blog awk sekali..

follow me back ya.. :D

::budak:: said...

singgah dan follow dr segmen yg sama :)
sory lmbt sbb pnt naek lori dr brazil..hehe..
slmt berkenalan :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Intan Nabilah said...

heyo . from Kanada .

follow me oke .

http://intannabilahzaini.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

pinnn...pinnn...

geng kanada dtg beraye kat sini...

salam kenal ^^

Miss Haza said...

singgh n follw kamu.. dri NZ..
selamat hari raye.. :))
meh la follw sye juge.. ;p

http://cikhazafizzah.blogspot.com/

Mya said...

fly from mexico! jum follow2 hee =D

nice belog anywayyy dan salam raya ^o^

Nur Saina (AntooUngu) said...

salam hari raye..hihi follow sini dr segmen AA. Group korea. Jemput dtg blog sy plak yer =)

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

nabila azmi said...

hi2..slm kenal..done follow sini=)...sy dri team dubai=)