My Cutest Followers

HELP ME CLICK THIS (dah klik,bagitahu ok,nanti wani boleh balas balik)

Tuesday, August 16, 2011

First doodle (TUTORIAL)

Views

Assalamualaikum w.b.t and hye kepada all readers...
Okayh, disini wani nak cerita pasal doodle..
dulu wani xtaw pun tentang kewujudan doodle ni..
tapi, sejak berblogwalking ni,wani dapat tawu yang doodle ni sebenarnya CUMIL!

bila dah boleh buat sendiri, tu lah kepuasan bagi wani..
nak tengok doodle first yang wani buat?
xlah berapa cantik, baru je nak belajar..

Okayh, ni doodle first wani buat..ok tak?hehe..

Ni plak wani plak yang kedua pada hari yang sama..wani buat ketupat ni sebab nak buat header bertemakan raya..maklumlah, raya pun dah nak dekat..

Haa, nak belajar tak cara buat doodle? jom singgah kat blog ni..credit to Firdani LOve Story
untuk doodle yang sangat cantik ni..tutorial yang menarik..

lepas dah edit punya edit punya edit..
TADAAA..siaplah header wani..

OK tak? OK tak? huhu..nanti nak buat lagi doodle banyak2..leh share dengan korunk kan.. :face15:

P/S: Tiada kerja yang senang dalam dunia ni..semuanya perlukan KESABARAN..

2 pengkritik:

Anonymous said...

chumelll ! :D

Light Woman said...

Take one dear (: