My Cutest Followers

HELP ME CLICK THIS (dah klik,bagitahu ok,nanti wani boleh balas balik)

Tuesday, June 19, 2012

BIRTHDAY GIVEAWAY AND UP YOUR FOLLOWER BY AINIE

Views


Assalamualaikum w.b.t..
Fuhh,dah lama gile aku xupdate blog kan..
dah berhabuk dah..jenuh nak cuci..
tapi kali ni pun bukan aku nak update blog..
tapi nak join GA ni ha..
hadiah bleh tahan..
saja2 je join,mana taw kan ada rezeki..xrugi pon join..
klik banner kat atas untuk join GA ni..

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

  • Of course la korang kene pastikan korang ade blog.
  • Mesti warganegara Malaysia sahaja.
  • Sebenarnya ianya khas untuk perempuan sebab banyak hadiah untuk perempuan la, ( tapi laki boleh jek join untuk tingkatkan bilangan follower korang , ye tak?) hehek.
  • Wajib dan Sponser2x GA, rujuk " DI SINI " ye!
  • Buat satu entry khas pasal " Birthday GiveAway And Up Your Follower by Ainie"
  • Copy Banner kat atas tu and pastekan ( buat simple2x pon takpe)
  • Hantar link entry GA yang korang join di KOMEN BOX blog dik Ainie 2 ye (cbox tak diterima)
  • Tag 3 orang ( nak reramai pon takpe tapi pastikan dorang tahu)
  • GiveAway ini di adili 100% oleh Mrs. Random Orang iaitu cik Ainie sendiri
  • ( No pilih2x kasih dan Dilarang sama sekali untuk mem bodek pihak penganjur ea!)
    Waran tangkap akan dikeluarkan bagi pesalah laku jenayah . hahaha

TARIKH START AND TUTUP
15 jun hingga 15 julai ( 4 minggu jek)
>>SENARAI PESERTA<< (akan diupdate dari masa ke semasa)

TAG:



9 pengkritik:

my eyes for shine said...

mekaseh sudi join^^ bg link GA ni kat tempat komen kite ye^^ hehehe

my eyes for shine said...

hehehe . mekaseh sudi join and wish ! salam knl jugak^^ senarai peserta dah di update . sila rujuk sini ye^^ http://ouhmylovely.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-giveaway-and-bakal.html

!em@ GurLz said...

hye..
salam p'kenalan...
sy dr GA yg sme
done follow ^^
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

E-ra paSha said...

gud luck! era dtg sini nak tag kami untuk join contest mudah dan lumayan!! jom tengok ---> http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/contest-muka-marah-paling-cute.html

~LoVE PiNk~ said...

cek mai cnie..hehehhe gd luck ea..wee~

Puteri Irosia said...

hi dear. datang singgah n follow blog awak. jgn lupa singgah dan follow balik oke. bminat nak jd my volunteer model for my portfolio mekap tak? details kat my blog :)

kaishin said...

maaf baru sampai..saya follow ye, salam kenalan :D

nur azimah said...

terima kasih follow saya.. sorry lambat blogwalking.. done follow awk :)

iena said...

salam..dari segmen sama..done follow awak..harap follow kita blk..tq =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-birthday-giveaway-and-up-your.html